Nyheter Dahua

2016

Februari 2016

Upptäck testenheten PFM900 med 4 tums färgskärm för inställning av kameror – ett vattensäkert universalinstrument med egen batteriförsörjning.
Har du precis som många andra installatörer tagit hjälp av en annan person vid installation av CCTV-kameror? Då vet du att det är en kostsam och omständlig installationslösning. Nu kan du som installatör själv installera CCTV-kameror – i realtid på plats och utan andra verktyg. Paradox Security började smyglansera testenheten PFM900 från Dahua Technology under hösten och nu har responsen på verktyget börjat komma in. Efterfrågan ökar i och med att allt fler fått kännedom om den enkla och smidiga lösningen. Hur har det gått att leva utan den?

De efterfrågade funktionerna finns i PFM900
Det finns 3 huvudfunktioner som installatörerna efterfrågar: att testa och analysera nätverket (spänning och signalkvalitet), att mäta av ethernet-kablar samt att lokalisera och ställa in kameror över nätverket. PFM900 löser detta. Installerade kameror hittar du enkelt genom att ansluta till nätverket. Gå in under Onvif test, ställ in kamera – klart! Det kan inte bli enklare. En annan viktig detalj är att enheten har en PoE-utgång som kan driva kameror. Ingen övrig utrustning behövs för justering vid installation. Enheten kan också enkelt uppdateras till senast version. Anslut enheten till internet och följ instruktionerna i System Upgrade-funktionen under Settings. Önskas fler funktioner? Ja, det finns såklart. Fråga oss så berättar vi mer. Välkommen till en smidigare vardag!

Kundservice

Varmt välkommen till Paradox Security