Återkommande kunder

För oss är ingen kund för liten och ingen kund för komplex. Detta är ett faktum som vår referenslista ständigt påminner oss om. Vi har en stor andel återkommande kunder som vi jobbat åt under lång tid. Det viktigaste för oss är att förstå vad du som kund behöver och med våra produktlösningar når du dina mål.

Sagt om Paradox Security

Här nedan kan du läsa våra kunders och deras slutkunders egna berättelser om hur de, med hjälp av vårt breda produktutbud, kunnat öka sin säkerhet och därmed minskat kostnader för förebyggande av brott. Vill ni dela med er av just er berättelse eller höra om vi har någon berättelse kring en specifik produkt som vi inte delar med oss av, kontakta oss.

’’Lager 157 är kända för att vara långsiktiga och försiktiga med sina resurser. De har använt samma framgångsrecept som en röd tråd genom samtliga butiker. Och nu fortsätter de på den redan inslagna vägen, eftersom de vet att Paradox larm och passagesystem är klass 3 godkänt och fungerar mycket bra. Systemet som används är helintegrerat, vilket betyder en centralenhet för både larm och passagesystem. Systemet är även flexibelt och klarar utbyggnad och stora installationer. En enhet betyder minskad risk för falsklarm.

Lars Malmberg, VD
Lars Malmbergs Elektriska AB

Lars Malmbergs Elektriska AB har sedan många år haft förtroendet att leverera och installera Paradox produkter till Lager 157.

 

”Restauranggrossisten Martin & Servera har expanderat och växt ur sina lokaler i Årsta, Stockholm. Ett nytt klimatsmart lager är etablerat i Enköping (januari 2017). Lagret har en total yta på 36 000 kvm och innehåller kyl- och fryslager samt avdelning för kolonialvaror. På lagret arbetar upp till 250 anställda.

Paradox har levererat EVO192 centralapparat, 32 stycken NV75 och 18 stycken DM60 m.m. Kundens kravspecifikation var tydlig; mycket hög säkerhet, lång räckvidd på detektorerna med antimask samt krypzon. Lokalerna är mycket stora och här råder tuffa tag.”

Adrian Edgren,
försäljningschef Paradox

Tempest Security är Martin & Serveras säkerhetsinstallatör och har valt Paradox som sin produktleverantör.

’’Vi ställer höga krav mot våra leverantörer då vi i vår tur säkerställer hög kvalitet genom hela arbetsprocessen mot våra kunder inom både offentlig och kommersiell fastighetsförvaltning. Inom Larm & Säkerhet har vi valt att samarbeta med Paradox då de har robusta, kostnadseffektiva och pålitliga säkerhetssystem. Vi har som krav att systemen ska vara godkända (SBSC-klassade). Och Paradox har bland annat en detektor som har larmklass 4 (NVX80), vilket de är ensamma om i Sverige. En annan del som är minst lika viktig som godkända produkter är det personliga mötet där allt från information till support ska fungera, det gör det verkligen med Paradox!’’

David Holmsten, VD, LTP Säkerhetsteknik, en del av H2M koncernen

“Vi är ett 70-tal medarbetare på PLW. Vi har använt oss av Paradox helintegrerade passagesystem i många år. Vi har uppgraderat och byggt ut systemet i flera omgångar på alla våra kontor allteftersom vi växt och utökat. Vi fortsätter att vara trogna Paradoxare då systemet fungerar bra och säkerhetsaspekten är hög. Vi använder tillträdelsekontroll i huvudentrén, en för ekonomiavdelningen, en för lager och en för säkerhetsavdelningen där vi har vårt serverrum. Vi kan enkelt lägga till och ta bort användare i systemet.”

Tobias Lindwall
Serviceledare, PLW

PLW Gruppen AB
PLW utför alla typer av elinstallationer, data och fiber samt larm och teleinstallationer i såväl industri, villa och egna hem. De arbetar med nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad och är verksamma i hela Östergötland.

”Vi har under en längre tid haft stora problem med stölder på våra byggarbetsplatser på Tage & Söner. Vårt dotterbolag Itsel löste då problemet åt oss. De installerade Paradox larmväskor med IR detektorer i våra byggbaracker. Men det som har gett mest resultat är de ridå detektorer som sitter mellan och bakom barackerna (utomhus). Nu får vi detektion innan påbörjat inbrott.”

Daniel Andersson, lagerchef på Tage & Söner

Tage & Söner är ett aktivt byggföretag i västra Sverige. Itsel har valt larmväska MG5050 till deras egna anläggningar (hybridsystem). Till dessa har de kopplat 12 – 13 detektorer per väska med bland annat IR detektorn DG85 och ridådetektorn NV35M och NV35MR.

”Vi har barn hemma med mycket spring i benen. Med modern teknik har jag skapat trygghet på hemmaplan. Jag får direkt indikation om någon försöker ta sig in på tomten tack vare vårt skalskydd. Vi har satt upp ridå detektorer utomhus som dagtid har ding dong funktion (passage detektering) när vi är hemma och på kvällen blir en larmpunkt. En sitter vid entrén och en har vi satt på baksidan. Funkar klockrent! ”

Mikaela Karlsson Ringmamma i Tumba

Invändigt har kunden valt ett Paradox EVOHD system med HD77 kameror och NV5 detektorer (huset och i garaget). Utomhus har de kopplat på Paradox NV35M och NV35MR ridådetektorer. Systemet är både trådbundet och trådlöst. Systemet är installerat av LTP.

Kundservice

Varmt välkommen till Paradox Security