Nu har EVO centralerna klättrat upp i larmklass 3

Visionärt helintegrerat flexibelt system, skalbart från den lilla anläggningen till den större och mer komplexa. En certifierad produkt från SBSC i larmklass 3 kan även användas i larmklass 1 och 2. Använd gärna Paradox EVO centraler till högre klassade objekt såsom bank, museum och guldsmed med fler. Detta fortfarande till samma kostnad som tidigare.

”Med vårt EVO system slipper kunderna fasta återkommande kostnader, här finns inga licenser. Styr ditt system via vår designmässigt stilrena touchscreen-manöverenheten TM50 eller K641+ standardmanöverpanel och få en klass 3 anläggning, helintegrerat med passage om så önskas. Det finns inget liknande system på den svenska marknaden”, säger Aris Bailan, vd Paradox Security.

Paradox Security placerar därmed sitt varumärke i det högre larmklass skiktet, där endast en handfull konkurrenter finns. Paradox erbjuder en enhet vilket betyder minskad risk för falsklarm och kostnad för inköp och installation.

”Sätter man upp HD77 (IR detektor med HD-videokamera), klass 2, integrerat får man ett komplett larmsystem”, avslutar Aris Bailan.