Ny IR linjedetektor med antimaskfunktion, godkänd enl. SBSC i larmklass 2

Paradox NV780MX är en mycket tålig utom, – och inomhus IR linjedetektor som är enkel att installera och har flertalet dubbla egenskaper. Välj om du vill använda detektorn som en enhet eller två. Justera de två passiva infraröda detektorerna sida för sida horisontellt och vertikalt för bästa detektering. NV780MX har separerad antimask avkänning och husdjursimmunitet (upp till 40 kg). De ljusterbara dubbla strålarna (2 st. på varje sida) har ett smalt detekterings strålmönster från 3 meter upp till 12 meter på varje sida av detektorn. Det ger en sammanlagd detekteringslängd på över 24 meter.

– Våra kunder har varit otroligt nöjd med föregångaren NV780 som ersatte de gamla (sändare, – och mottagare) linjedetektorerna för övervakning av husfasader, grindar, stolpar, garagelängor m.m. Efterfrågan har nu styrt oss till att ta fram en ny unik linjedetektorprodukt med antimask funktion, säger Adrian Edgren säljchef hos Paradox Security AB.

Paradox tekniska innovation
Paradox antimask teknologi ger NV780MX förbättrad räckvidd och kortare detekteringsperiod vilket i sin tur innebär en pålitlig antimask detektering. Detektorn känner av blockerande objekt upp till 30 cm från linsen inom 20 sekunder. Antimask avkänningen inkluderar genomskinlig trälack, aluminiumfolie, genomskinlig tejp och försämrad detektering på grund av damm på linsen. NV780MX ansluts enkelt med konventionell anslutning eller via bussen.