Paradox finns med på SKYDD 2016

Välkommen att besöka oss i mässmonter A13:21.
Skalskydd – När staket inte räcker!

I montern visas den nya certifierade (larmklass 2 – 4), NV detektor familjen tillsammans med EVOHD centralapparaten. IR detektorerna har antimaskfunktion, husdjursimmunitet och är anpassade för specifika ändamål. De tål tuffa miljöer som vind, kyla och snö. De placeras på områden, vid och inne i byggnader.

Val mellan olika detektorer
Paradox gör det enkelt att välja detektor då varje detektor har sitt område som den ska placeras på och dessutom kan de flesta trimjusteras i olika nivåer. Det möjliggör perfekt enhetsjustering för samtliga rum eller en specifik installationsplats oavsett storlek. Detektorerna kan inte maskeras, flyttas eller påverkas utan att ett sabotagelarm löses ut. Kombinationsdetektor, linjedetektor, ridådetektor och detektor för lång räckvidd är några av titlarna som vi har valt att lägga till i benämningen för att förenkla valet. Dessa detektorer har testats och certifieras i olika larmklasser, ända upp till larmklass 4. Detta gör det möjligt att placera detektorerna på högriskanläggningar eller i till exempel guldsmedsbutiker.

Upptäck nya tidens detektorer
Vissa objekt har varit svåra att skydda med tidigare generationers detektorer, till exempel större gods och öppen betesmark. Med paradox tekniska innovationer är det nu möjligt att skydda dessa objekt på ett effektivt sätt. Sätt till exempel upp IR linjedetektorer, ett smart och kostnadseffektivt skydd för djuren innanför staketet. Kom och besök oss så berättar vi mer.