Uppdaterad IR detektor – HD-videokamera, med WiFi och ny app

Paradox lanserar under senare delen av våren en uppdaterad version av IR detektor med HD-videokamera. HD78F ersätter den tidigare lanserade HD77 med ett antal förbättringar, samtidigt som nya funktioner introduceras. HD78F stödjer WiFi (trådlöst) och/eller Ethernet (trådbundet). Detta innebär att HD78F kan användas till fler Paradox system som SP6000 och hela EVO-serien. HD78F har inga krav på IP modul annat än för anslutning mot larmcentral eller för användning av PGM. Produkten har inbyggd säkerhetskryptering. Paradox detektor HD78F har 100 % digital detektering. Mjukvaran konverterar, förstärker och behandlar sensorns signal utan analoga kretsar. Vilket ger ökad precision, pålitlighet och minskar risken för falsklarm.

I samband med lansering presenteras Paradox nya Insite GOLD app. Den liksom föregångaren ger användaren möjlighet att när helst det passar titta på obegränsad livestreamad HD-video via HD78F IR detektorn. Tack vare smart funktionalitet hjälper systemet till att upptäcka eventuella problem, sortera bort falsklarm och undvika onödiga larmutryckningar. Användaren har tillgång till 3 sekunders förinspelning vid eventuellt larm eller händelse. Vill användaren dela med sig till fler, inga problem, det går att lägga till. Begränsningen på antal användare beror på val av centralapparat och hur mycket systemets uppkoppling klarar. Huvudanvändaren väljer om andra användare får tillgång/åtkomst till kameror eller ej (blockera användare). Larmcentralen har åtkomst begränsad till 15 minuter efter larm.

Insite GOLD app kommer även att fungera med Paradox övriga system (utöver nämnda system ovan) som MG5050. Rent konkret innebär det att Insite GOLD app fungerar på allt från trådlösa, – hybrid, – till trådbundna Paradoxsystem.