Paradox gör Lager 157 säkert, igen!

Klass 3 godkänt integrerat larm, – och passagesystem säkrar upp Lager 157.

Paradox Security har åter fått förtroendet att tillsammans med Lars Malmbergs Elektriska säkra upp superföretaget (enl. veckans affärer) Lager 157. Kedjan expanderar stort i norrland men även i övriga Sverige. Den 13:e april öppnas butiken i Kalmar tätt följt av butiken i Umeå.

– Lager 157 är kända för att vara långsiktiga och försiktiga med sina resurser. De har använt samma framgångsrecept som en röd tråd genom samtliga butiker. Och nu fortsätter de på den redan inslagna vägen, eftersom de vet att Paradox larm och passagesystem är klass 3 godkänt och fungerar mycket bra. Systemet som används är helintegrerat, vilket betyder en centralenhet för både larm och passagesystem. Systemet är även flexibelt och klarar utbyggnad och stora installationer. En enhet betyder minskad risk för falsklarm, säger Lars Malmberg, VD på Lars Malmbergs Elektriska AB.

Lager 157 är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma modeföretag och dessa butiker som nu ska öppnas är nummer 28 och 29 i ordningen som också de får en säkerhetslösning från Paradox Security AB. Butiken i Umeå blir Lager 157:s nordligaste butik hittills. Paradox larm, – och passagesystem klarar stora utbyggnader samtidigt som passagesystemet klarar upp till 32 dörrmiljöer. Butikerna har stora ytor som ställer höga krav på leverantören. Paradox nya NV35MX ridådetektor sätts nu in i butikerna där de ersätter de traditionella detektorerna vid dörrpartierna.

Lars Malmbergs Elektriska AB har sedan många år haft förtroendet att leverera och installera Paradox produkter till Lager 157.