Certifierad larmöverföring larmklass 2

– Vi har glädjen att meddela att Falck Larmcentral och Rapid Larmcentral nu kan ta emot godkänd larmöverföring via IP150 (SSF 114, utgåva 2, nr 14-121). Detta har länge varit ett önskemål från flertalet kunder. Falck som sedan tidigare är i full drift med bildverifiering, live med HD-kvalitet via vår PIR kamera och EVO-system tar nu nästa steg. Med larmsändaren IP150 kan du vara trygg med att få en av marknadens bästa tjänster för säker larmöverföring och att IP150 uppfyller de krav som ställs enligt konstens alla regler, säger Aris Balian, VD på Paradox Security AB.

Kommunikation med egenutvecklad säker IP systemövervakning, mobilapp för användaren och videokamera-detektor för HD-videoverifiering av larm, är delar som gör Paradox EVOHD system till en attraktiv säkerhetslösning. Systemet som används är helintegrerat, vilket betyder en centralenhet för både larm, passage, och övervakning. Systemet är flexibelt, klarar utbyggnad och stora installationer. Det passar lika bra för krävande företagsmiljöer som bostäder och säkra rum.​