BF2120, Värmekamera

Både en vanlig kamera och värmekamera i samma enhet (två linser). En för hur det faktiskt ser ut i området och en som visar infraröd värmestrålning. Vardera kamerabild hanteras som en kanal, inklusive separata inställningar (rörelseavkänning, IVS och brandavkänning). Värmekanalen kan ställas in till många olika färger alternativ, t.ex. svart-till-vit eller blå-till-röd. Via värmekanalen kan man se värmekällor, t.ex. intrång (människor, djur) eller var branden pyr, oavsett miljö (vatten, dimma, regn och snö) inklusive komplett mörker. IR-belysning upp till 35 meter.

  • 160 x 120 VOx uncooled thermal sensor technology.
  • Athermalized Lens (thermal camera), Focus-free.
  • 1/2.8” 2 Megapixel progressive scan Sony CMOS.
  • Support ROI, Motion Detection, Color Palettes.
  • Support Fire detection & alarm.
  • Built-in 2/1 alarm in/out.
  • Micro SD memory, IP67.

Engelskt produktblad. Inkl. fästesval.