Viktig information för er som använder Paradox app för att styra ert inbrottslarm!

Vi hoppas att ni är nöjda med Paradox produkter, ett av världens ledande varumärken inom egenutvecklade säkerhetssystem.

Paradox produkter utvecklas ständigt och nu är det dags att ta nästa steg. För att Paradox ska ligga i framkant måste förändringar ske. Dessutom har Paradox, liksom alla andra företag den nya GDPR lagen att förhålla sig till och nya krav för IoT (Internet of Things).

Paradox MyHome – SWAN servern

Paradox MyHome servern är en tjänst som Paradox erbjudit sina kunder under 12 års tid för att till exempel ge en enkel anslutning med iParadox appen. Denna tjänst går nu mot sitt slut. Paradox MyHome servern tas ur bruk den 31 mars 2019. För er som fortsatt vill använda Paradox app för att styra ert inbrottslarm, betyder det att ni således behöver uppdatera säkerhetssystemet och ansluta det mot vår nya Swan server samt installera den nya Insite GOLD appen på er smartphone eller surfplatta. Tala med er tekniker så hjälper dom er att se över just era justeringar och uppdateringar.

”Insite GOLD appen har tagits fram för att uppfylla våra kunders önskemål och nya tekniska krav. Den nu etablerade Swan servern är mycket enklare att koppla upp sig emot än mot föregångaren, mycket snabbare, kraftfullare, med högre säkerhet och med förenklade inställningar hos er som slutkund.”, säger Aris Bailan, vd Paradox Security.

Eftersom vi nu övergår till en mer avancerad och robust servertyp så tillkommer en årskostnad per anläggning registrerad till servern. Som trogen Paradox användare erbjuder vi 1 års gratis användning av Paradox Insite GOLD app (för redan etablerade anläggningar) vid uppdatering innan den 31 mars 2019.

Paradox innovativa säkerhetslösningar ger dig den senaste teknologin för enkel övervakning med bästa design.

 

Kundbrev för nedladdning