Prisbelönta Vivotek lanserar nu sina Trend Micro produkter brett i Sverige!

Paradox Security har i dagarna skrivit ett lanseringsavtal med Taiwanesiska säkerhetsutvecklaren Vivotek, kända för sina intelligenta IP-övervakningslösningar. Vivotek har under hösten 2018 fått uppmärksamhet och blivit prisbelönt för sitt samarbete med cybersecurity företaget Trend Micro för att försäkra att deras enheter är skyddade från intrångsförsök*, vilket gör att användarna kan njuta av högre nivåer av nätverkssäkerhet.

– Vi har nogsamt följt Vivoteks framfart och utveckling i världen och de är idag en stark konkurrent till de allra största leverantörerna av CCTV-säkerhet. En IP kamera blir idag attackerad varannan eller var tredje minut enligt ett stort global test. Dessa cyberattacker kan få stora finansiella konsekvenser för våra kunder. Därför har vi tagit beslutet att ta in samtliga produkter som har nätverkssäkerhet från Trend Micro från start till vårt sortiment, säger Aris Balian, VD på Paradox Security AB.

Produkter i framkant
Vivotek ligger i framkant när det gäller nya innovativa lösningar som till exempel ”Smart stream” som används för att minimera mängden bandbredd kameran använder, och ”Smart motion detection” som minimerar risken för falska rörelsedetekteringar. Företaget har dessutom flertalet kamera modeller med tekniken ”SNV” (Supreme Night Vision) som ger färgbild i mycket låga ljusförhållanden, och ej behöver IR belysning. (presenterades 2014).

– Vi har varit i kontakt med ett flertal underleverantörer som bekräftat den bild vi har fått, att Vivotek är ett företag som omfamnar och välkomnar både kunder och oss som leverantör. Vivotek har en omfattande, miljövänlig produktionspolitik. Detta omfattar produktdesign, komponentval, produktion, kvalitetskontroll, förpackning och frakt, avslutar Aris Balian.

*Kameran detekterar intrångsförsök och suspekta händelser och blockerar automatiskt avsändarens IP adress.

 

Med reservation för tryckfel och ändringar