Vi ses på Skyddsmässan!

Vi ses på Skyddsmässan!

Vi på Paradox ser mycket fram emot att åter få träffas på Skyddsmässan efter många års uppehåll. Den här gången tar vi med oss även vårt moderbolag Skandinaviska Områdesskydd för att tillsammans kunna prata om perimeterskydd med företagares behov i fokus.

– Vi pratar gärna om helhetslösningar. Du måste tänka utifrån och in för att skapa en säker vardag, oavsett om din verksamhet innefattar många människor i kontorsmiljö, en hårt trafikerad entré eller en byggarbetsplats med riskfylld verksamhet och dyr utrustning, säger Jimmy som är vd på Skandinaviska Områdesskydd.

Till perimeterskyddet hör förutom inbrottslarm och kameraövervakning också stängsel, grindar och passagesystem. I vår monter har vi med oss en fyra meters automatisk vikgrind, en automatisk bom, byggstängsel och förstås larm- och kamerautrustning med riktigt hög kvalitet, för att kunna visa på smarta helhetslösningar som går att anpassa efter både yta och verksamhet.

– Mässan är en oerhört viktig knytpunkt för att verkligen möta både andra specialister och kunder. Det är i mötena som vi utvärderar vårt sortiment bäst, får nya idéer och tar sikte mot framtiden, säger Jimmy.