• Alla
  • IR detektorer trådbundet
  • IR detektorer trådlöst
Trådbundet
NVX80. Kombinationsdetektor
Art. nr 100-138

Antimask, mikrovågsdetektering, krypzon och husdjursimmunitet. Det är näst intill omöjlig att komma förbi, manipulera eller störa ut NVX80s smarta detektering. Högsta säkerhetsnivå, larmklass 3. Placeras med fördel på högrisk-anläggning (ex. kärnkraftverk), verkstadsindustri och shoppingcenter. Läs mer här!

Trådbundet
NV37M / NV37MX. IR ridådetektor
Art. nr 100-154 / 100-156

Antimask och husdjursimmunitet eller krypzon. NV37M, traditionell reläutgång. NV37MX, EVO Buss-utgång. Skalskydd tätt intill en fasad. Få detektering innan påbörjat inbrott. Tål tuffa miljöer som vind, kyla och snö. Placeras med fördel på hotellbyggnader, restaurang, – och shoppingfönster. Läs mer här!

Trådbundet
NV5. Traditionell passiv IR detektor / 10 pack
Art. nr 100-103 / 23

Husdjursimmunitet och krypzon. Paradox utjämnande detekteringsmönster säkerställer lika känslighet i hela det skyddande området. Detektorn har superkrypzon (nedåtriktad optik, ett alternativ för detektering direkt under enheten) och trimjustering med fem nivåer samt LED-indikationer. Placeras med fördel i bostad, kontor och butik. Läs mer här!

Trådbundet
DG75+. Paradox mest installerade detektor
Art. nr 100-111

Husdjursimmun. Ingångs-/utgångs-signalanalys minimerar risken för falsklarm. DG75+ använder dubbel optiskt detekterings systems topologi där båda sensorerna måste känna av rörelse för att en larmsignal ska genereras. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Trådbundet
DM70. Traditionell IR detektor
Art. nr 100-147

Husdjursimmun. DM70 är en av Paradox mest installerade detektor för bussanslutning. Detektorn har extremt låg risk för falsklarm och är pålitlig. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Trådbundet
DG65+. Med Quad element
Art. nr 100-106

Smart detektor där fyra stycken processorer pratar med varandra. Extremt låg chans för falsklarm. Pålitlig. Direkt analog till digital omvandling. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Trådbundet
DM60. Med Quad element
Art. nr 100-146

Smart detektor där fyra stycken processorer pratar med varandra. Extremt låg chans för falsklarm. Pålitlig. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Trådbundet
DG85. Paradox mest installerade detektor för utomhusbruk
Art. nr 100-116

Husdjursimmun. DG85 har UV-skyddad lins. Extremt låg chans för falsklarm och är pålitlig till bra pris och funktion. Höljet har en list av med gummidamaskpackning för bättre motstånd mot vatten, vind, snö och damm. Placeras med fördel på altaner, skrotupplag och gårdar. Läs mer här!

Trådbundet
DG467. 360° takdetektor
Art. nr 100-122

Takdetektor som passar de allra flesta tak-detekteringsområdena inomhus. Detekterar av stora ytor där montering på vägg inte är möjlig. Buss eller traditionell anslutning. Placeras med fördel i butik, – och lagertak. Läs mer här!

Trådbundet
NV780MX. IR linjedetektor
Art. nr 800-136

Antimask och husdjursimmunitet. Paradox NV780MX är en mycket tålig utom, – och inomhus IR linjedetektor. De justerbara dubbla strålarna (2 st. på varje sida) har ett smalt detekterings strålmönster från 3 upp till 12 meter på varje sida av detektorn. Sammanlagd detekteringslängd på över 24 meter. Placeras med fördel på husfasader, grindar och stolpar m.m. Läs mer här!

Trådbundet
460. Paradoor (ridådetektor)
Art. nr 100-135

Paradoor detektor för passage och dörröppning. För inomhusbruk. 460 har automatisk temperaturkompensation. Placeras med fördel på biografer, butiker, över skjutdörrar och som passagesystem. Läs mer här!

Trådlöst
NV37MR. IR ridådetektor
Art. nr 500-587

Antimask och husdjursimmunitet eller krypzon. Skalskydd tätt intill en fasad. Få detektering innan påbörjat inbrott. Tål tuffa miljöer som vind, kyla och snö. Placeras med fördel på hotellbyggnader, restaurang, – och shoppingfönster. Läs mer här!

Trådlöst
PMD2P. Anpassningsbar detektor
Art. nr 500-553

Husdjursimmun. En trådlös detektor med flera funktioner som går att anpassa för ett specifikt ändamål då detektorn har utbytbar lins. Detektorn har ett energisparläge som avaktiverar radiosignalen efter upprepade detekteringar (LED indikation sker fortfarande). Dubbelt sabotageksydd. Placeras med fördel i bostad och kontor. Läs mer här!

Trådlöst
PMD75. Paradox mest installerade trådlösa detektor
Art. nr 500-551

Husdjursimmun. Pålitlig trådlös detektor. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Trådlöst
PMD85. Trådlös detektor för utomhusbruk
Art. nr 500-552

Husdjursimmun. PMD85 har UV-skyddad lins. Det är en pålitlig detektor med många funktioner till bra pris. Höljet är injicerat med gummidamaskpackning för bättre motstånd mot vatten, vind, snö och damm. Placeras med fördel på altaner, skrotupplag och gårdar, mm. Läs mer här!

Trådlöst
NV780MR. IR linjedetektor
Art. nr 500-585

Antimask och husdjursimmunitet. Paradox NV780MR är en mycket tålig utom, – och inomhus IR linjedetektor. De justerbara dubbla strålarna (2 st. på varje sida) har ett smalt detekterings strålmönster från 3 upp till 12 meter på varje sida av detektorn. Detta ger en sammanlagd detekteringslängd på över 24 meter. Placeras med fördel på husfasader, och garagelängor m.m. Läs mer här!