• Alla
  • IR detektorer trådbundet
  • IR detektorer trådlöst
Trådbundet
NVX80. Kombinationsdetektor
Art. nr 100-138

Antimask, mikrovågsdetektering och husdjursimmunitet. Det är näst intill omöjlig att komma förbi, manipulera eller störa ut NVX80s smarta detektering. Högsta säkerhetsnivå, larmklass 4. Placeras med fördel på högrisk-anläggning (ex. kärnkraftverk), verkstadsindustri och shoppingcenter. Läs mer här!

Lilla_NVX80_bild

Trådlöst
NV35MR. IR ridådetektor
Art. nr 500-568

Antimask och husdjursimmunitet eller krypzon. Skalskydd tätt intill en fasad. Få detektering innan påbörjat inbrott. Tål tuffa miljöer som vind, kyla och snö. Placeras med fördel på hotellbyggnader, restaurang, – och shoppingfönster. Läs mer här!

Lilla_NV35_bild

Trådlös
NV75MR. Vandalsäker IR detektor
Art. nr 500-569

Antimask och husdjursimmunitet eller krypzonNV75-serien är en inomhusdetektor med Paradox utvecklad, unik Mironel optik som ger en oöverträffad detektering på stora ytor där det råder tuffa tag. Placeras med fördel där det finns krav för stor täckningsyta (lång räckvidd) som exempelvis sporthall, skola och fängelse.  Läs mer här!

Lilla_NV75MX

Trådbundet
NV35M / NV35MX. IR ridådetektor
Art. nr 100-152 / 100-151

Antimask och husdjursimmunitet eller krypzon. NV35M, traditionell reläutgång. NV35MX, EVO Buss-utgång. Skalskydd tätt intill en fasad. Få detektering innan påbörjat inbrott. Tål tuffa miljöer som vind, kyla och snö. Placeras med fördel på hotellbyggnader, restaurang, – och shoppingfönster. Läs mer här!

Lilla_NV35_bild

Trådlöst
PMD2P. Anpassningsbar detektor
Art. nr 500-553

Husdjursimmunitet. En trådlös detektor med flera funktioner som går att anpassa för ett specifikt ändamål då detektorn har utbytbar lins. “Levande” mjukvara (Larm – LED:en fortsätter att indikera när PIR:en är i energisparläge utan att batterilivslängden blir lägre). Dubbelt sabotageskydd. Placeras med fördel i bostad och kontor. Läs mer här!

Lilla_PMD2P_bild

Trådbundet
NV5. Traditionell passiv IR detektor / 10 pack
Art. nr 100-103 / 23

Husdjursimmunitet och krypzon. Paradox utjämnande detekteringsmönster säkerställer lika känslighet i hela det skyddande området. Detektorn har superkrypzon (nedåtriktad optik, ett alternativ för detektering direkt under enheten) och trimjustering med fem nivåer samt LED-indikationer. Placeras med fördel i bostad, kontor och butik. Läs mer här!

Lilla_NV5

Trådlöst
PMD75. Paradox mest installerade trådlösa detektor
Art. nr 500-551

Husdjursimmunitet. Pålitlig trådlös detektor. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Lilla_PMD75_bild

Trådbundet
NV75M / NV75MX. Vandalsäker IR detektor
Art. nr 100-113 / 100-139

Antimask och husdjursimmunitet eller krypzon.NV75M, traditionell reläutgång. NV75MX, EVO Buss-utgång. NV75-serien är en inomhusdetektor med Paradox utvecklad, unik Mironel optik som ger en oöverträffad detektering på stora ytor där det råder tuffa tag. Placeras med fördel där det finns krav för stor täckningsyta (lång räckvidd) som exempelvis sporthall, skola och fängelse.  Läs mer här!

Lilla_NV75MX

Trådlöst
PMD85. Trådlös detektor för utomhusbruk
Art. nr 500-552

Husdjursimmunitet. PMD85 har UV-skyddad lins. Det är en pålitlig detektor med många funktioner till bra pris. Höljet är injicerat med gummidamaskpackning för bättre motstånd mot vatten, vind, snö och damm. Placeras med fördel på altaner, skrotupplag och gårdar, mm. Läs mer här!

Lilla_PMD85_bild

Trådbundet
NV75MW. Vandalsäker IR kombidetektor med microvågor
Art. nr 100-117

IR kombinationsdetektor med antimask, mikrovågsdetektering, krypzon eller husdjursimmunitet NV75-serien är en inomhusdetektor med Paradox utvecklad, unik Mironel optik som ger en oöverträffad detektering på stora ytor där det råder tuffa tag. NV75MW klarar tekniska hinder som traditionella PIR detektorer inte kan hantera, till exempel detekteringsnedsättningarna i områden med hög temperatur. Placeras med fördel där det finns krav för stor täckningsyta (lång räckvidd) som exempelvis sporthall, skola och fängelse.  Läs mer här!

Lilla_NV75MX

Trådlöst
NV780MR. IR linjedetektor
Art. nr 500-212

Antimask och husdjursimmunitet. Paradox NV780MR är en mycket tålig utom, – och inomhus IR linjedetektor. De justerbara dubbla strålarna (2 st. på varje sida) har ett smalt detekterings strålmönster från 3 upp till 12 meter på varje sida av detektorn. Detta ger en sammanlagd detekteringslängd på över 24 meter. Placeras med fördel på husfasader, och garagelängor m.m. Läs mer här!

Lilla_NVR780_bild

Trådbundet
HD78F. Med integrerad kamera. WiFi/Ethernet
Art. nr 100-108

IR detektor med HD-videokamera (720p) med ljudupptagning, tillgängligt oavsett tid och plats. Kamera ansluts till lokalt nätverk via WiFi eller Ethernet. Obegränsad streaming av bild och ljud. Bästa valet där övervakning och kontroll efterfrågas. Placeras med fördel på logistik, – (lager) elektronikföretag, bilhallar och villa. Läs mer här!

Trådbundet
HD88 med skyddshuv. Robust IR detektor med integrerad kamera. WiFi. Inom, – och utomhus, IP65. husdjursimmunitet
Art. nr 100-109

IR detektor med HD-videokamera (720p) med ljudupptagning, tillgängligt oavsett tid och plats. Kamera ansluts till lokalt nätverk via WiFi eller Ethernet. Obegränsad streaming av bild och ljud. 16 stycken HD88 kan kopplas till samma system. Bästa valet där övervakning och kontroll efterfrågas. Placeras med fördel på logistik, – (lager) elektronikföretag, bilhallar och villa. Läs mer här!

Trådbundet
DG75+. Paradox mest installerade detektor
Art. nr 100-111

Husdjursimmunitet. Ingångs-/utgångs-signalanalys minimerar risken för falsklarm. DG75+ använder dubbel optiskt detekterings systems topologi där båda sensorerna måste känna av rörelse för att en larmsignal ska genereras. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Lilla_DG75_bild

Trådbundet
DM70. Traditionell IR detektor
Art. nr 100-147

Husdjursimmunitet. DM70 är en av Paradox mest installerade detektor för bussanslutning. Detektorn har extremt låg risk för falsklarm och är pålitlig. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Lilla_DM70_bild

Trådlöst
SD360. Optisk rökdetektor
Art. nr 500-584

För installation av trådlös rökdetektor i dammfria utrymmen (ej kök). Detektorn sänder en signal till centralenheten när det förinställda rök gränsvärdet överskrids. Placeras med fördel i bostäder, kontor samt fabrik för tillverkning av läkemedel. SD360 har ett sabotagelarm som aktiveras direkt vid bryt, – och stöldförsök. Läs mer här!

Lilla_SD360_bild

Trådbundet
DG65+. Med fyrdubbelt element
Art. nr 100-106

Smart detektor där fyra stycken processorer pratar med varandra. Extremt låg chans för falsklarm. Pålitlig. Direkt analog till digital omvandling. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Lilla_DG65+_bild

Trådlös
WC588P. Kolmonoxiddetektor
Art. nr 500-583

Installera detektorn där giftig gas finns som exempelvis, bredvid gasoltank eller bil, (avgaser). Placeras alltid med låg placering då gasen fyller på nedifrån och upp. Detekterar skadliga koncentrationer av kolmonoxid i ett tidigt skede. Kolmonoxid (CO) är en mycket giftig gas utan färg, lukt och smak. Placera med fördel i husvagn, husbil, båt och kök där gasol (spis) installerats. Läs mer här!

Lilla_WC588P_bild

Trådbundet
DM60. Med fyrdubbelt element
Art. nr 100-146

Smart detektor där fyra stycken processorer pratar med varandra. Extremt låg chans för falsklarm. Pålitlig. Placeras med fördel i bostad, verkstad, garage, källare och kontor. Läs mer här!

Lilla_DM60_Front-liten

Trådbundet
DG85. Paradox mest installerade detektor för utomhusbruk
Art. nr 100-116

Husdjursimmunitet. DG85 har UV-skyddad lins. Extremt låg chans för falsklarm och är pålitlig till bra pris och funktion. Höljet har en list av med gummidamaskpackning för bättre motstånd mot vatten, vind, snö och damm. Placeras med fördel på altaner, skrotupplag och gårdar. Läs mer här!

Lilla_DG85_bild

Trådbundet
DG467. 360 graders takdetektor
Art. nr 100-122

Takdetektor som passar de allra flesta tak-detekteringsområdena inomhus. Detekterar av stora ytor där montering på vägg inte är möjlig. Buss eller traditionell anslutning. Placeras med fördel i butik, – och lagertak. Läs mer här!

Lilla_DG467_bild

Trådbundet
NV780MX. IR linjedetektor
Art. nr 800-136

Antimask och husdjursimmunitet. Paradox NV780MX är en mycket tålig utom, – och inomhus IR linjedetektor. De justerbara dubbla strålarna (2 st. på varje sida) har ett smalt detekterings strålmönster från 3 upp till 12 meter på varje sida av detektorn. Sammanlagd detekteringslängd på över 24 meter. Placeras med fördel på husfasader, grindar och stolpar m.m. Läs mer här!

Lilla_NV780MX_bild

Trådbundet
460. Ridådetektor (Paradoor)
Art. nr 100-135

Paradoor detektor för passage och dörröppning. För inomhusbruk. 460 har automatisk temperaturkompensation. Placeras med fördel på biografer, butiker, över skjutdörrar och som passagesystem. Läs mer här!

Lilla_460 Paradoor_bild