Design, innovation och kvalitet

Paradox Security AB är generalagent i Norden för den Kanadensiska säkerhetstillverkaren Paradox Security Systems Ltd – en av världens 10 största tillverkare av kompletta egenutvecklade säkerhetssystem. Paradox produkter finns representerade i över 130 länder. Paradox prioriterar alltid design, innovation och kvalitet.

Från slott till koja

I Sverige finns Paradox produkter installerade i allt från slott, herrgårdar och hotell, kyrkor, tillverkningsföretag och industrier, SKB, ambassader, bilhallar, handelsområden, butiker till kommunala anläggningar som till exempel skolor, daghem och idrottshallar, privatbostäder samt nybyggnationer.

Ta kontroll

Genom Paradox unika mjukvaror och IP-teknologi kan användaren ta kontroll på sina säkerhetslösningar var som helst i världen. Lägg till nya användare, styr behörigheter, övervaka ditt system, styr belysning, värme eller portar. Ta kontroll via mobiltelefonens app eller en dator.

Övervakning till bra pris med hög kvalité

Sedan början av 2012 och 2019 distribuerar Paradox Security AB även CCTV produkter från ett par av världens främsta tillverkare. Produkterna håller en extremt hög kvalitet till otroligt bra priser och passar såväl till industri som till det lilla företaget.

Utbildningar som utvecklar

Paradox larm, – och CCTV-produkter är en del i en kvalificerad säkerhetslösning och är i många fall livsviktig för slutkunden. Därför ger vi alla installatörer möjlighet att ta del av djupgående utbildningspaket – både på system, – och produkt nivå.

Behovsanalys och support

Paradox har dedikerad kompetent personal. Vi kan assistera med allt ifrån en korrekt utförd behovsanalys eller en projektering på plats, till ett dokumenterat lösningsförslag med funktionsgaranti. Standardsupport ingår när du köper Paradox, – och CCTV produkter från Paradox Security. All support utöver standardsupport finns som betaltjänst. Mer information finner du som kund vid inloggning.

Kundservice

Varmt välkommen till Paradox Security