Installatörens egna val Ni kan till exempel få indikation på inbrottsförsök redan innan det sker. Har ni flera områden och djur som ni är extra rädda om? Vi visar hur du kan skydda även dessa, se filmen Gods & gårdar nedan. Genom mobiltelefonens app eller en dator får du kontroll av ditt säkerhetssystem. Syftet med ett inbrottslarm är att avskräcka inbrottsförsök, så fort som möjligt upptäcka ett pågående inbrottsförsök samt begränsa skadans omfattning och kostnad. Installatörens egna val Ni kan till exempel få indikation på inbrottsförsök redan innan det sker. Har ni flera områden och djur som ni är extra rädda om? Vi visar hur du kan skydda även dessa, se filmen Gods & gårdar nedan. Genom mobiltelefonens app eller en dator får du kontroll av ditt säkerhetssystem. Syftet med ett inbrottslarm är att avskräcka inbrottsförsök, så fort som möjligt upptäcka ett pågående inbrottsförsök samt begränsa skadans omfattning och kostnad.

 Vi har ett stort utbud med unika säkerhetsprodukter, larmklassat (ända upp till nivå 3, högst i Sverige) samt krypterat.
Det innebär högre säkerhet för dig som slutkund och det är en av anledningarna att många installatörer valt att ha Paradox i sitt hem.

Mer om våra erbjudanden

Jag har använt mig av Paradox larmväska under tiden som mitt nya hus tagit form. När huset är färdigställt kommer ett Paradox larmsystem sättas upp. Paradox ligger i framkant när det gäller teknik och säkerhet därför har jag valt att använda deras produkter hemma. Systemen är enkla att använda och designmässigt snygga – en trevlig upplevelse helt enkelt.​​

Göran Sjöström, projektledare på säkerhet division Nord, Bravida Sverige AB

Upptäck inbrottsförsök innan det har häntTrådat eller ej?


Förmedlar en kontakt