Specialdetektorer trådlöst

GS250. Höjd och nivå sensor – utgått ur sortiment

 
 • Tekniska specifikationer

  Sensortyp:
  Treaxlad accelerometer, med mjukvarualgoritm för säker detektering
  Strömförsörjning:
  1 st. 3V litium batteri CR2032 / Dl2032 (medföljer)
  Batteritid:
  ~2 år baserat på 2 detekteringar per vecka
  Trådlös räckvidd:
  ~100 m klar sikt
  Radiofrekvens:
  868 MHz
  Driftstemperatur:
  0° – +50°C
  Dimensioner:
  7.5 x 2.7 x 0.64 cm
  Anslutning:
  Trådlös

 • Innehåll

  Trådlös övervakning för värdefulla föremål
  GS250 är en säkerhetslösning som ger en unik möjlighet att trådlöst skydda och larma fasta värdefulla föremål som till exempel konst, datorer, bildskärmar eller antikviteter. GS250 är en trådlös detektor som enkelt fästs på objektet med dubbelhäftande tejp eller med tre skruvar. Bakom det diskreta formatet döljer sig en avancerad 3D-accelerometer, som kontinuerligt håller koll på sin position i tre dimensioner och kommunicerar med centralenheten. Obefogade larm är få då GS250 sorterar bort vibrationer som kan uppstå i till exempel byggnaders stomme. Larmet löser ut vid minsta förflyttning eller om detektorn förlorar kontakt med centralenheten.

  GS250 är utformad för individuella föremål med extra höga krav på säkerhet. Systemet ger möjlighet till kontinuerlig övervakning och tillåter att människor rör sig vid och omkring föremålet. Detta gör att föremålet har ett fullgott skydd även när traditionella rörelsedetektorer är avstängda. Därför passar GS250 speciellt bra på anläggningar som till exempel museer, utställningar och auktionskammare. Men systemet passar även andra tillämpningar. Genom den medföljande mjukvaran justeras hur snabbt systemet ska reagera (mellan 1-5 sek), därför fungerar GS250 även för övervakning av till exempel bildskärmar på rörliga väggfästen.

  Systemet innehåller en avancerad och kraftfull mjukvara som sorterar bort vibrationer som kan uppstå i byggnadens stomme. Risken för falsklarm minskar därmed dramatiskt och vilket ger ett system som går att lita på i alla lägen.

 • Trådlös övervakning för värdefulla föremål

  Artikel nummer 500-576

  godkannande._CE

 • Lilla_GS250_bild

Paradox

produktlistaknapp

Produktlista