IR detektorer trådbundet

HD88 med skyddshuv. IR detektor med HD-videokamera (720p) med ljudupptagning. WiFi och/eller Ethernet. – Utgått ur sortimentet

 
 • Tekniska specifikationer

  Sensortyp:
  2 x dual element, Mironel lins
  IR sensor räckvidd:
  16 m
  IR Sensor Synvinkel: 
  100°
  Spänning:
  12-16 VDC
  Strömförbrukning:
  250 mA (IR av) – 350 mA (IR på)
  Internt minne: 
  15 m larm, 15 m händelse/manuell
  Kamera inspelnings upplösning:  
  720 p
  Manuell inspelningstid:
  Max 3 min.
  Inspelningstid vid larm/rörelse:
  10 sek. – 3min.
  Förinspelning innan händelse:
  3 sek. innan IR aktivering/larm
  Detekterad rörelse:
  0.2 – 2.5 m/s
  Bildsensor typ:
  1.4 Megapixel, CMOS sensor
  Kamera synvinkel:
  91° (V) x 110° (H)
  Videobild upplösning:
  1280 x 720 p
  Videostreaming:
  720 p, H264, 10 FPS
  Ljud:
  16 bit, 24 KHz samplings takt, 32 Kb/s mono
  Installationsalternativ:
  Vägg, vridbart fäste som tillval
  Driftstemperatur:
  -40° – +60°C (värmeelement vid låg temperatur)
  Dimensioner:
  16.8 h x 6.8 b x 7.4 d cm
  Installationshöjd:
  2.1 – 2.7 m
  Anslutning:
  4-tråds buss
  Nätverks anslutning:
  4-tråd till RJ45 Ethernet kabel
  WiFi (2.4 GHz, b/g/n)
  Viktig information:
  Vid användning av HD88 kameror, försäkra att strömkällan är tillräckligt stark. 

  SP6000 kan driva 1 kamera, EVO192 kan driva 2 st och EVOHD kan driva upp till 4 kameror. 

  För användning av fler kameror än detta krävs separat strömförsörjning, till exempel PS25. Var noggrann när du beräknar strömförbrukningen vid användning av HD88 enheter.

 • Innehåll

  Undvik onödiga larmutryckningar
  IR detektor + HD-videokamera (720p) med ljudupptagning som är tillgängligt oavsett tid och plats. När ett larm utlöses skickar kameran video med ljud som gör det enkelt att se vad som utlöst larmet. Obegränsad streaming, video och ljud i realtid med 10 FPS, JPG-bilder för larmverifikation. Möjlighet till olika användarprofiler med t ex begränsningar i behörigheter.

  Tål tuff miljö – utomhusanpassad!
  Paradox HD88 är framtagen för att tåla tuff miljö såsom vind, kyla och snö (IP65) och kan kopplas upp mot befintligt WiFi och/eller Ethernet nätverk. Placeras dessa utomhus så får du som användare detektering av intrång innan påbörjat inbrott, med bild och ljud i toppklass, i realtid.

  Avancerad Mironel optik
  HD88 använder en IR detektor som är
  utvecklad med en avancerad Mironel optik som ger en oöverträffad detektering på stora ytor där det råder tuffa tag. Detektorn har dubbel optik som ger förbättrad husdjursimmunitet (upp till 50 cm) alternativt nedåtriktad krypzon. Med hjälp av husdjursimmunitet kan detektorerna sortera bort rådjur, katter och hundar, men känner samtidigt av ett intrång på området. Användaren kan själv ställa in många olika värden i appen och på så sätt anpassa sin egen lösning. Enheten är försedd med 5 x elektronisk zoom.

  HD88 – mot inbrott och för övervakning över ditt larmade område
  När larmet går sänds ett pushmeddelande med information om händelsen, via appen kan du då se livevideo i HD-kvalitet med både bild och ljud i toppklass där du kan följa händelse-förloppet i realtid. Via appen kan du också se det skyddade området när som helst. Till exempel kan man från sommarstugan följa vad som händer på tonåringarnas party i och/eller utanför villan, eller övervaka bilen i garaget alternativt på uppfarten (och samtidigt visa den för vänner eftersom zoom-möjlighet finns). Möjligheterna är oändliga. Via appen kan man också titta på upp till åtta livestreamade videor samtidigt på skärmen, styra på- och avkoppling, titta på och spela in vid enskilda larmprojekt.

  Skapa eget nätverk
  Lägg till användare, inklusive larmcentral, som får meddelanden vid larm eller händelse. Begränsningen på antal användare beror på val av centralapparat och hur mycket systemets uppkoppling klarar. Skydda den privata sfären från övriga användare; Huvudanvändaren väljer om andra användare får tillgång/åtkomst till kameror eller ej (blockera användare). Larmcentralen har åtkomst begränsad till 15 minuter efter larm.

  Väggfäste, sabotageskyddat för HD88 

  Väggfäste för HD88

  Paradox Insite GOLD övervakningsapp
  Ger omedelbar tillgång till HD88-kamerorna och systemen i alla larmobjekt (företaget, kontoret, hemmet etc.). Hantera livevideo och inspelning för varje kamera separat. Ta emot information om larm direkt i smartphone – påkalla larmcentral via panik-knappen, direkt i appen. Se systemloggarna för att snabbt verifiera vad som utlöst larmet.

 • Med integrerad kamera

  Artikel nummer 100-109

  godkannande._CE

Paradox

produktlistaknapp

Produktlista