Systemutökning trådbundet

PRT3. Integrationsmodul för hemautomation

 
 • Tekniska specifikationer

  Spänning:
  9 – 16 VDC
  Strömförbrukning:
  60 mA max
  Parallell port:
  Skrivare med minst 80 kolumner
  Seriell port:
  1 start bit, 8 data bit, ingen paritet och 1 stop bit
  Serieport Baud takt:
  2400, 9600, 19200, eller 57600 bps
  Dimensioner:
  14 x 6 x 2.5 cm
  Händelsebuffert:
  2048 händelser
  Anslutning:
  4-tråds buss
  Kompatibilitet:
  EVO192, EVOHD

 • Innehåll

  Med smarta hemautomationssystem (integrerade kontroll- och automationssystem) såsom KNX, Canseda (Control4), Fibaro och Crestron, mm kan all kommunikation mellan olika komponenter i fastigheten som belysning, värme, ventilation, solskydd, audio/video och vitvaror enkelt styras och knytas samman till ett och samma system. Om automationssystemet integreras med Paradox säkerhetssystem kan alla dessa enheter styras i godkänd larmklass 2, samtidigt som områden tillkoppla eller frånkoppla.

  Smart, intelligent, säkert och enkelt med dubbelriktad kommunikation
  När integrationsmodulen används med EVO-serien eller DGP-848 (V4.11 eller högre) kan PRT3 användas som ett gränssnitt mellan en bostads automatiseringssystem och säkerhetssystemet. Integrationsmodulen överför då information från säkerhetssystemet till systemet som styr A/C, belysning och rörelsedetektering.

  Integrationsmodulen har 30 virtuella PGMer
  Dessa PGMer fungerar och programmeras på samma sätt som en traditionell PGM. En Virtuell PGM används för att aktivera funktioner vid händelser i systemet, t.ex. aktivera belysning och frånkoppla larmet när ytterdörren låses upp.

  Exempel på smart hus
  Bortrest? “Semesterläge”, en enda knapp är allt som krävs för att all belysning släcks, larmet kopplas på, värmen sänks fyra grader. Programmera systemet med automatisk aktivering av belysning och jalusier för att simulera att någon är hemma.

  Hemma? Sovrum; släcker sovrumslampan, tillkopplar larmet (i hela huset).
  TV-rum/bio rum; ett tryck på den smarta pekskärmen startar TV:n, och belysningen dämpas till förinställd styrka samtidigt som ljudanläggning sätts på enligt förprogrammerad ljudnivå. Mörkläggningsgardiner dras automatisk ned och larmet tillkopplas i alla andra rum där ingen vistas. En vän ringer på dörren, TV pausar per automatik och belysningen höjs till förinställd nivå. Lås upp dörren och frånkoppla larmet för att släppa in din vän med en enkel knapptryckning på pekskärmen.

  Framtiden är äntligen här!

  Placeras med fördel i kontorsmiljö och bostad.

 • PRT3. Integrationsmodul för
  hemautomation

  Artikel nummer 200-119

  godkannande._CE

Paradox

produktlistaknapp

Produktlista