Systemutökning trådbundet

PS45. Strömförsörjning 4.5A buss/konv.

 
 • Tekniska specifikationer

  Strömförsörjning in:
  100 – 240 VAC, 50 – 60Hz
  Strömförsörjning ut:
  15VDC +/- 5%, max 4A
  Batteri:
  Plats för 7 Ah batteri i skalet, ett 2:a batteri på upp till 20 Ah kan anslutas. Total kapacitet 27 Ah
  LED indikationer:
  AC, batteri, bussanslutning, strömförsörjnings status
  Driftstemperatur:
  -20°C – +50°C
  Luftfuktighet:
  95%
  Dimensioner:
  27.3 x 25.4 x 8.9 cm
  Anslutning:
  4-tråds buss
  Kompatibilitet:
  EVO192, EVOHD
  MG5050 v6.80+

 • Innehåll

  PS45 säkerställer att Paradox mer komplexa säkerhetssystem har en god strömkapacitet och PS45 enheten har plats för backup batteri för att ge tillförlitlig reservkraft vid strömavbrott. 

  I ett Paradox system är PS45 övervakad och kan rapportera händelser som till exempel AC fel, låg batterikapacitet, sabotagestatus, m.m. till larmcentral och till valda användare via push-meddelande i Insite GOLD appen. Samtidigt som felmeddelandet visas på systemets manöverpaneler och enhetens frontpanels LED lampor.

  Enheten används med fördel på avancerade, strömkrävande anläggningar, som exempelvis installationer med HDxx serien av IR detektorer med inbyggd kamera, alternativt i system där det finns många larmpunkter. PS45 kan driva upp till 10 st HDxx enheter.

  Enheten har ett sabotage skyddat hölje och är enkel att installera. Monteras på vägg.

  Inuti lådan finns plats för ett 7Ah batteri. Ytterligare ett batteri på upp till 20Ah kan anslutas till enheten, detta batteri kräver separat låda. Tillsammans kan de ge upp till 27 Ah batteribackup. Batteriladdning anpassas automatisk mellan 500 till 1500mA beroende hur mycket kraft som går åt för att driva systemet.

 • PS45. Strömförsörjning 4.5A buss/konv.

  Artikel nummer 400-412

  godkannande._CE   Godkända produkter enligt kravmärkning, för mer information: www.paradox.com    Godkända produkter enligt kravmärkning, för mer information: www.paradox.com

Paradox

produktlistaknapp

Produktlista