Specialdetektorer

WD1. Vattenlarm

 
 • Tekniska specifikationer

  Strömförsörjning:
  1 st. AA alkaliskt batteri
  Batteritid:
  3 år
  Radiofrekvens:

  433 eller 868 MHz
  Trådlös räckvidd:
  3o m
  Driftstemperatur:
  0° – +50°C
  Dimensioner (H x B x D):
  8.35 x 8.87 x 2.29 cm
  Vikt:
  80 g
  Anslutning:
  Trådlös
  Kompatibilitet:
  EVO192 och EVOHD – alla versioner. 
  MG5050 – v4.88 och högre. 
  SP6000 – v6.94 och högre. 
  RTX3 – v5.50 och högre.

 • Innehåll

  Larmar vid kontakt med all ledande, icke antändlig vätska
  Enhetens användningsområde är alla ytor där vattenskador kan uppstå, en oupptäckt vattenskada är kostsam och orsakas ofta av läckande rör eller en trasig varmvattenberedare. Reparationer av vattenläckor är tidskrävande och dyra.

  WD1 installeras med fördel på golvytor i badrum, tvättstugor och alla andra områden som gränsar till en vattenlagringstank eller rörledning. Passar även bra vid områden som har mycket avdunstning som runt till exempel luftkonditioneringsapparater med mera.

  Enheten kan användas monteringsfritt, alternativt fästas med hjälp av färdigmonterad dubbelhäftande tejp (ingen borrning behövs) eller skruvas fast. Enheten bör monteras på en plan yta. Om enheten är en del av ett Paradox säkerhetssystem kan den via PGM (programmerbar utgång) styra till exempel vattenlås för att direkt avbryta vattenflödet till den övervakade ytan. Mjukvaran i WD1 är uppdateringsbar.

  Trådlös tvåvägs detektor. Vid detektion kommunicerar WD1 med centralapparat och utlöser larm med hjälp av LED lampa (blå) och ljud (summer).

 • WD1. Vattenlarm

  Artikel nummer 500-578

  godkannande._CE

Paradox

produktlistaknapp

Produktlista