• Alla
  • Specialdetektorer trådbundet
  • Specialdetektorer trådlöst
Specialdetektorer trådbundet
DG457. Akustisk glaskrossdetektor
Art. nr 100-131

Riktas mot fönsterpartier som skalskydd. Kräver tryck och glasljud för aktivering, är mycket tålig mot störningar på glaset eller i dess omgivning. Justerbar känslighet. Placeras med fördel på kontor, restaurang och verkstad (där det finns stora glasytor). Läs mer här!

Specialdetektorer trådbundet
GBD310, GD330. Glaskrossdetektor med reläutgång
Art. nr 100-333

Välj mellan 2 alternativt 6 meter. Limmas direkt på fönsterparti eller glasskåp som skalskydd. Kräver tryck och glaskross för aktivering, är mycket tålig mot störningar på glaset eller i dess omgivning. Placeras med fördel på butiksfönster, skjutdörr med glas och andra utsatta glaspartier. Ej lämplig för laminatglas. Läs mer här!

Specialdetektorer trådbundet
GB1319. Glaskross analysator
Art. nr 100-233

Speciellt anpassad glaskrossanalysator för laminerat glas och pansarglas. Placeras med fördel hos guldsmeder och klockbutiker. Läs mer här!

Specialdetektorer trådbundet
CD400. Vibrationsdetektor
Art. nr 100-150

Känner av vibrationer vid inbrottsförsök på dörr, – och fönsterkarm, vägg, laminerat glas, pansarglas samt kassaskåp. Larmreläet är skyddat mot externa magnetfält. Placeras med fördel på guldsmedsaffär och klockbutik. Läs mer här!

Specialdetektorer trådbundet
GRI 2800. Vattenlarm
Art. nr 600-125

Känner av och larmar vid kontakt med vatten. Placeras med fördel på golvytor i badrum, tvättstuga, eller vid luftkonditioneringsapparat. Läs mer här!

Specialdetektorer trådbundet
T8005. Temperatursensor
Art. nr 600-126

Skydd mot frysning i till exempel värmepanna eller vattenledning. Larmar om temperaturen går under anvisad temperatur. Placeras med fördel i fritidshus, vid pool, – och värmepump. Läs mer här!

Specialdetektorer trådbundet
HB 120. Överfallskontakt, elektronisk
Art. nr 800-128

Vid krav på möjlighet till väktarinsats och polisinsats installeras en överfallskontakt. HB 120 kan användas för olika funktioner i en larmanläggning. Placeras med fördel vid kassadisk, reception, toalett och kassarum. Läs mer här!

Specialdetektorer trådbundet
HB 105-L. Mekanisk, momentan överfallsknapp
Art. nr 800-106

Mekanisk överfallskontakt som kan användas för olika applikationer i en larmanläggning. HB105-L har två kvarstående tryckknappar med växlande (NC/NO) funktion i kopplingsplint. Beroende på inkoppling kan den användas för dubbeltryck eller för separata funktioner på respektive tryckknapp. Det finns också en ingång för att styra den inbyggda lysdioden. Sabotageomkopplare för skydd mot öppning. Placeras med fördel vid kassadisk, reception, toalett och kassarum. Länk till HB 105-L.

Specialdetektorer trådlöst
G550. Glaskross akustisk
Art. nr 500-211

Detekterar många typer av glas, även laminerat. Monteras mitt på taket för detektion av flera fönsterpartier inom räckvidden (6 meter). Den trådlösa detektorn behöver ej riktas mot glaspartiet. 360º detektering (6 m från tak till vägg). Passar i de flesta inomhusmiljöerna. Läs mer här!

Specialdetektorer trådlöst
WD1. Vattenlarm
Art. nr 500-578

Trådlös vattenlarmsdetektor som känner av och larmar vid kontakt med vatten. Placeras med fördel på plana golvytor i badrum, tvättstuga, eller vid kök. Enheten har 3 stycken detektionspunkter (en i varje hörn). Läs mer här!

Specialdetektorer trådlöst
ES1. Sensor för WD1
Art. nr 500-579

Trådbunden förlängningssensor som kopplas samman med vattenlarmet (WD1) för att lägga till ytterligare en övervakad yta. ES1 kan placeras maximalt 2 meter från WD1 enheten. ES1 har 3 stycken detektionspunkter (en i varje hörn). Enheten kan skruvas fast.